lördag 27 juni 2009

Hare Shared

Folk har observerat att mördaren går omkring i klädsel med kapuschong, nästan i stil med en munk.
Mördaren, som för övrigt är dubbelmördare, är en mager medelålders skallig man. Eftersom han blivit sedd, känner han att han riskerar att snart åka fast, att snaran dras åt.

När mördaren är ute och går i allén, nu barhuvad och med helt vanliga kläder, långbyxor och jacka, ser han en oskyldig person som går omkring rejält påbyltad och med kapuschong. Mördaren beslutar sig för att ta fast den personen och låta honom få skulden för dubbelmorden.
När mördaren kommit fram till den påpälsade mannen, griper han bakifrån tag i denne om midjan. Den påpälsade mannen lyckas vrida sig runt och kysser mördaren. Då får mördaren en chock och släpper kapuschongmannen, och rusar därifrån.

Kapuschongmannen smiter åt ett annat håll. När han kommit därifrån, hastar han av den lilla vägen, över diket. Han kastar sig utmattad och våldsamt svettande omkull och kränger av sig munkklädseln med kåpan.
Det visar sig att han under kapuschongklädseln har en väldigt åtsittande overall i nån slags blekgrön frottétrikå. Han ligger på sidan och drar mödosamt upp blixtlåset så hans bleka feta buk syns.
Det visar sig också att han har tagit på sig, och gått omkring med, stora haröron i tyg, som tidigare inte syntes när han hade kapuschongen på.
På magen har han med bred tuschpenna skrivit de engelska orden:
HARE
SHARED
Den oskyldigt utpekade har en besatthet av dels att klä ut sig till hare, dels att tänka på harar som sexuellt utnyttjas av flera.
(Skrivet den 29 december 2007.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar